O nama

Firma «MEN» d.o.o Zenica je privatna porodična firma registrovana 1995 godine , sa radom počela 1996 godine kao veleprodaja okova za prozore i vrata.Od samog pocetka bilježi kontinuirani rast, te stalno proširenje prodajnog asortimana. Danas imam veleprodaju komponenti za roletne širom Bosne i Hercegovine kao i proizvodnju PVC stolarije i roletni, te vanjske žaluzine.

Takođe smo opremljeni licenciranim softverima za projektovanje i planiranje pomoću koga sa lakoćom upravljamo svim procesima firme i na taj način obezbeđujemo praćenje, održavanje i poboljšavanje sistema kvaliteta proizvoda. Prodaja konačnih proizvoda teče preko široko razgranate veleprodajne mreže po Bosni i Hercegoivini i šire. U izložbeno-prodajnim salonima su prije svega na raspolaganju kupcima svi proizvodi iz proizvodnog i veleprodajnog programa koji se izrađuju prema datim mjerama i zahtjevima kupaca. Uz prodaju konačnih proizvoda imamo također i veleprodaju te izvoz za prozore, vrata ,roletne i vanjske žaluzine.

U našoj branši uživamo velik renome, a naročito smo poznati po vrhunskom kvalitetu i povoljne cijene. Potpuno samostalno obavljamo sve stručne postupke ugradnje i savjetovanju pri odabiru odgovarujućeg proizvoda. Garantujemo visok kvalitet PVC stolarije i roletne uz prihvatljive cijene, profesionalan pristup poslu te sigurnu isporuku i montažu u unaprijed dogovorenom roku.

VIZIJA

  • Za nas je kupac najbitniji saradnik, a uz naše edukativno delovanje, kupac stiče dosta znanja iz ove oblasti tako da može svoje ideje da pretoči u realnost, ali sa raspoloživim i planiranim finansijskim sredstvima.
  • Kontinuirani rast i usavršavanje našeg proizvodnog procesa..
  • Poštivati zakone i propise Bosne i Hercegovine i država u koje izvozimo naše proizvode.
  • Uspostaviti partnerske odnose sa više ključnih kupaca/trgovaca širom Europe.
  • Analizirati okolinske uticaje naših aktivnosti i primjenjivati najbolju praksu radi minimiziranja zagađenja i otpada i maksimiziranja efikasnog korištenja resursa.
  • Kvalitet i okolinske karakteristike ulaznih materijala osiguravati uspostavljanjem i njegovanjem partnerskih odnosa sa renomiranim proizvođačima.
  • Maksimalno motivirati, uključiti i konsultirati naše radnike kako bi optimalno iskoristili njihove sposobnosti.

 

Zahvaljujući brižljivo vođenoj politici kvaliteta, te stalnom praćenju savremenih tehnoloških dostignuća i dobroj snabdevenosti kvalitetnim materijalima, uspjevamo efikasno i u kratkim rokovima zadovoljiti zahtjeve tržišta !
Obratite nam se sa povjerenjem i slobodno nas kontaktirajte!