UPRAVLJANJE ŽALUZINE NA MOTOR

Motorno upravljanje žaluzina danas ne predstavlja veliki izdatak i dostupan je svakome. Za svakodnevno otvaranje i zatvaranje  svih žaluzina ne trebate puno vremena i napora, zato si priuštite udobnost motornog pogona. Pored udobnosti i jednakomjeran rad sjenila s motornim pogonom produžuje njihovu životnu dob. U poduzeću MEN nudimo vam veliki izbor  među brojnim vrstama upravljanja za vanjske žaluzine. Prepustite se udobnosti automatizacije i priuštite si više!

Izbrati možete između više vrsta upravljanja:  

 • Ručno upravljanje sa kurblom
  Standardno ručno upravljanje vanjskih žaluzina s okretanjem kurble  s čim reguliramo nagib lamela te ih podižemo i spuštamo.
 • Motorno upravljanje sa prekidačem
  Većina ljudi se odlučuje za motorno upravljanje sjenila. Sjenila se upravljaju jednostavno s pritiskom na prekidač na zidu – isto kao što palimo i gasimo svjetlo. Na jedan prekidač možemo povezati jednu ili više roleta.
 • Motorno daljinsko upravljanje
  Većina stvari se danas upravlja pomoću daljinskoga, pa je to i slučaj sa žaluzinama. S daljinskim upravljanjem žaluzine spustite ili podignete na željenu visinu. S jednim daljinskim možete istodobno upravljati sa jednom ili više žaluzina.
 • Inteligentno upravljanje s vremenskim satom
  Najudobniji način upravljanja žaluzina je kada se same dižu i spuštaju u unaprijed dogovoreno vrijeme. Taj način upravljanja nudi i dodatnu sigurnost vašega doma od provalnika, jer s njihovim samostalnim dizanjem i spuštanjem dobiva se osjećaj da se u objektu nalaze neke osobe.

 

SENZORI –pomoću senzora ćete zaštititi žaluzinu ili unutrašnjost vaše kuće od jakog vjetra ili sunca..
SOLIRIS RTS – senzor za vjetar i sunce. Otvara ili zatvara žaluzinu ovisno o jakosti sunčeve svjetlosti, a pogotovo brzine vjetra, naime zatvaranje vanjske žaluzine se vrši čim brzina vjetra prijeđe zadani prag.
EOLIS RTS – senzor za vjetar. Automatski zatvara vanjsku žaluzinu kad je postignut zadani prag jakosti/brzine vjetra.