Vanjske žaluzine
C80 Exclusive

C80 Exclusive

Image
Svjetlo je život, svjetlo utječe na dobrobit i kvalitetu života

Vanjske žaluzine

Sa vanjskom MEN žaluzinom imate mogućnost upravljanja dnevnim svjetlom, te regulisati ulaz svjetlosti prema sopstvenim željama. Vi određujete ulaz svjetlosti i količinu svjetla pomoću zakretanja lamela. Zakretanje lamele može se kontrolisati pomoću kurble ili motora. Motorom se lamele mogu zakretati, spuštati i dizati pomoću tastera, daljinskog ili putem aplikacije na mobitelu i Pc-u.
Otpornost na vjetar se također osigurava dodatno putem senzora za vjetar.
MEN Zenica u svom proivodnom programu vanjskih žaluzinproizvodi dva tipa lamel C80 i Z 90 u dvije izvedbe: „STANDARDNA „MEN VANJSKA ŽALUZINA i“ EXCLUSIVE“ MEN VANJSKA ŽALUZINA
MEN vanjska žaluzina ima dva tipa aluminijskih lamela : C 80 lamelu i Z 90 lamelu.

C80 Exclusive

Trendovi u oblasti zaštite za sunce se konstantno mijenjaju, pa tako u tom trednu MEN Zenica proivodi Exclusive Vanjsku žaluzinu. Exclusive MEN vanjska žaluzina je moderna zaštita od sunce.
Ova Exclusive MEN vanjka žaluzina se lako estetski integrira u dizajn fasade, te istovremeno omogućava stambenom prostorau da zasja u ugodnom svjetlu.

Upravljajući MEN Exclusive vanjskom žaluzinom pomoću motora ili kurble dnevno svijetlo se može pojedinačno i gotovo kontinuirano prilagođavati potrebama za svjetlošću.
U isto vrijeme, Exclusive MEN vanjska žaluzina zadovoljavaju potrebu za privatnošću.

Image
Image

Vanjska žaluzina MEN Exclusive se lako montira i lako mjeri tj.jasna dimenzija otovra = veličina elementa. Lamele su već integrirane u kutiju. Vodilice se moraju samo pričvrstiti i postaviti na štok prozora.
Tim se značajno skaraćuje vrijemepotrebno na gradilištu. Exclusive MEN vanjska žaluzina može biti opremljenasa integriranim komarnikom. Integiranikomarnik se postavlja u istu kutijukao i lamele.
U zimiskim mjesecimaintegriani komarnik se može podignuti ibiće zaštićen u kutiji.

UPRAVLJANJE

Ručno upravljanje vašom zaštitom od sunca uz dosadno povlačenje remena ili ručica stvar je prošlosti. Olakšajte si život motoriziranom zaštitom od sunca tvrtke Somfy i uživajte u praktičnom upravljanju pomoću prekidača i gumba ili daljinskog upravljača. U kombinaciji s inteligentnom tehnologijom upravljanja, možete postaviti fiksna vremena otvaranja i zatvaranja vaše zaštite od sunca i više ne morate žuriti od zaštite od sunca do zaštite od sunca da biste sami upravljali njome.

Posebno praktično: Možete jednostavno simulirati svoju prisutnost kada niste kod kuće i tako lako odvratiti potencijalne provalnike. S motoriziranom zaštitom od sunca uživate u mnogim prednostima: štedite vrijeme, snagu i energiju te dobivate dodatnu sigurnost. U kombinaciji sa senzorima za sunce, vjetar i kišu, vaša se zaštita od sunca pomiče automatski i automatski je zaštićena od nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Image
Image

Senzori

SENZORI –pomoću senzora ćete zaštititi žaluzinu ili unutrašnjost vaše kuće od jakog vjetra ili sunca.

SOLIRIS RTS - senzor za vjetar i sunce. Otvara ili zatvara žaluzinu ovisno o jakosti sunčeve svjetlosti, a pogotovo brzine vjetra, naime zatvaranje vanjske žaluzine se vrši čim brzina vjetra prijeđe zadani prag.
EOLIS RTS - senzor za vjetar. Automatski zatvara vanjsku žaluzinu kad je postignut zadani prag jakosti/brzine vjetra.

BROJNE MOGUĆNOSTI DIZAJNA

Ne samo da možete odabrati odgovarajuću boju lamela. Kutija, vodilice i donja letvica također se mogu dizajnirati prema vašim željama odabirom određene boje. Boja lamela može odstupati od boje ostalih komponenti, što Vam daje još veću slobodu dizajna.
Nudimo mnoge popularne standardne boje kao i ekskluzivne posebne RAL boje za dizajn ostalih vanjskih elemenata žaluzina. Osim suptilnih sivih i smeđih tonova, za zaštitu od sunca možete odabrati i trendovske boje kao što su oker smeđa, zelena mahovina ili čelična konstrukcija.

Naravno, također možete dizajnirati sve komponente sjenila u istoj boji. Za to su posebno prikladne popularne boje antracit siva i svijetlo siva.

Image
Image

Savršeno rješenje protiv komaca za svaki prozor

Robusna i gotovo nevidljiva, zaštita od insekata i peludi čini učinkovitu barijeru bez kemikalija protiv komaraca, osa i sl. Tkanine za zaštitu od insekata izrađene su od vrlo fine i otporne na trganje stakloplastike ili čelične tkanine.
Asortiman modela uključuje rolo zavjese protiv insekata; -Zatezni okviri kao i klizni i rotirajući okviri od aluminija. Dostupni u mnogim RAL bojama, rolo zavjese ili okviri mogu se prilagoditi svakoj građevinskoj situaciji.