Zaštita od insekata
KOMARNICI

KOMARNICI

Image
Efikasno rješenje zaštite od insekata

Komarnici

Jedan od najvažnijih dodataka PVC stolarije su komarnici. Oni čine učinkovito i praktično rješenje putem kojih se omogućuje stopostotna obrana od ulaska insekata, ali i ostalih objekata koji mogu biti nošeni vjetrom i nepoželjno završiti u Vašem unutarnjem prostoru.
Komarnici su jedinstvena zaštita od insekata. Napravljeni su od visokokvalitetnih materijala s jednostavnom ugradnjom i rukovanjem. Mrežica protiv insekata je napravljena od fiberglassa, te je otporna na sve vremenske uvjete.

PLISSE Komarnici

Plisse preklopni komarnik – komarnik koji je razvijen posebno za vrata, može se koristiti na većim širinima, te ima prednost što na podlozi nema vodilica zbog čega je udobnije korištenje i čišćenje vrata. Može biti jednokrilni, dvokrilni i četverokrilni. Maksimalna visina 270 cm.

Image
Image

Rolete s integriranim komarnikom

Integrirani komarnik u roleti proširuje prednosti roleta kao što su privatnost i zaštita od topline/hladnoće na učinkovitu zaštitu od dosadnih insekata. Komarnik je integriran izravno u kutiju za rolete i tako se uklapa u dizajn rolete. Unatoč tome, rolete i komarnici mogu se podizati ili spuštati odvojeno jedni od drugih.

Imate mogućnost opremiti svoje prednje rolete integriranim komarnikom. Rolo zavjesa se vodi u posebnim aluminijskim vodilicama koje su nešto uže i skrivene neposredno iza vodilica rolete. Komarnik također ima vlastitu osovinu koja je integrirana u kutiju za rolete.