Vanjske žaluzine
C80 Standard

C80 Standard

Image
Svjetlo je život, svjetlo utječe na dobrobit i kvalitetu života

Vanjske žaluzine

Sa vanjskom MEN žaluzinom imate mogućnost upravljanja dnevnim svjetlom, te regulisati ulaz svjetlosti prema sopstvenim željama. Vi određujete ulaz svjetlosti i količinu svjetla pomoću zakretanja lamela. Zakretanje lamele može se kontrolisati pomoću kurble ili motora. Motorom se lamele mogu zakretati, spuštati i dizati pomoću tastera, daljinskog ili putem aplikacije na mobitelu i Pc-u.
Otpornost na vjetar se također osigurava dodatno putem senzora za vjetar.
MEN Zenica u svom proivodnom programu vanjskih žaluzinproizvodi dva tipa lamel C80 i Z 90 u dvije izvedbe: „STANDARDNA „MEN VANJSKA ŽALUZINA i“ EXCLUSIVE“ MEN VANJSKA ŽALUZINA
MEN vanjska žaluzina ima dva tipa aluminijskih lamela : C 80 lamelu i Z 90 lamelu.

C80 Standard

C80 lamela je izrađena od najkvalitetnijeg aluminija prve klase. C80je lamela 8 cm široka i u obliku slova C. Ovo je najčeće korištenalamela za vanjsko zasjenjivanje, posebno za poslovne objekte.
Standardna MEN žaluzina je žaluzina sa uskom vodilicom i štelujućimaluminijskim nosačima različite veličine.
Regulacija prodiranja svjetlostise podešava pomoću zakretanje lamela.
MEN standardna žaluzina se ugrađuju zajedno sa kutijom sa uskomvodilicom ili sa sajlom.
Standardna MEN žaluzina je žaluzina sa uskom vodilicom i štelujućimaluminijskim nosačima različite veličine. Regulacija prodiranja svjetlostise podešava pomoću zakretanje lamela.

Image
Image

MEN standardna žaluzina se ugrađuju zajedno sa kutijom sa uskomvodilicom ili sa sajlom.

Aluminijska kutija može biti zatvorena samo sa prednjom maskom, bez bočnih poklopaca, kao i što može biti i obostrana sa bočnim poklopcima.

UPRAVLJANJE

Ručno upravljanje vašom zaštitom od sunca uz dosadno povlačenje remena ili ručica stvar je prošlosti. Olakšajte si život motoriziranom zaštitom od sunca tvrtke Somfy i uživajte u praktičnom upravljanju pomoću prekidača i gumba ili daljinskog upravljača. U kombinaciji s inteligentnom tehnologijom upravljanja, možete postaviti fiksna vremena otvaranja i zatvaranja vaše zaštite od sunca i više ne morate žuriti od zaštite od sunca do zaštite od sunca da biste sami upravljali njome.

Posebno praktično: Možete jednostavno simulirati svoju prisutnost kada niste kod kuće i tako lako odvratiti potencijalne provalnike. S motoriziranom zaštitom od sunca uživate u mnogim prednostima: štedite vrijeme, snagu i energiju te dobivate dodatnu sigurnost. U kombinaciji sa senzorima za sunce, vjetar i kišu, vaša se zaštita od sunca pomiče automatski i automatski je zaštićena od nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Image
Image

Senzori

SENZORI –pomoću senzora ćete zaštititi žaluzinu ili unutrašnjost vaše kuće od jakog vjetra ili sunca.

SOLIRIS RTS - senzor za vjetar i sunce. Otvara ili zatvara žaluzinu ovisno o jakosti sunčeve svjetlosti, a pogotovo brzine vjetra, naime zatvaranje vanjske žaluzine se vrši čim brzina vjetra prijeđe zadani prag.
EOLIS RTS - senzor za vjetar. Automatski zatvara vanjsku žaluzinu kad je postignut zadani prag jakosti/brzine vjetra.

BROJNE MOGUĆNOSTI DIZAJNA

Ne samo da možete odabrati odgovarajuću boju lamela. Kutija, vodilice i donja letvica također se mogu dizajnirati prema vašim željama odabirom određene boje. Boja lamela može odstupati od boje ostalih komponenti, što Vam daje još veću slobodu dizajna.
Nudimo mnoge popularne standardne boje kao i ekskluzivne posebne RAL boje za dizajn ostalih vanjskih elemenata žaluzina. Osim suptilnih sivih i smeđih tonova, za zaštitu od sunca možete odabrati i trendovske boje kao što su oker smeđa, zelena mahovina ili čelična konstrukcija.

Naravno, također možete dizajnirati sve komponente sjenila u istoj boji. Za to su posebno prikladne popularne boje antracit siva i svijetlo siva.

Image
Image

Savršeno rješenje protiv komaca za svaki prozor

Robusna i gotovo nevidljiva, zaštita od insekata i peludi čini učinkovitu barijeru bez kemikalija protiv komaraca, osa i sl. Tkanine za zaštitu od insekata izrađene su od vrlo fine i otporne na trganje stakloplastike ili čelične tkanine.
Asortiman modela uključuje rolo zavjese protiv insekata; -Zatezni okviri kao i klizni i rotirajući okviri od aluminija. Dostupni u mnogim RAL bojama, rolo zavjese ili okviri mogu se prilagoditi svakoj građevinskoj situaciji.